Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Η Εταιρεία

Τα Lovebirds, είναι ένα είδος αφρικανικών παπαγάλων.

Αυτά λοιπόν τα παπαγαλάκια είναι από τα πιο ερωτευμένα πλάσματα του πλανήτη !

Εμπνέουν αγάπη και είναι αξιολάτρευτα.

 


Ετσι λοιπόν μία καλοκαιρινή μέρα εμπνευστήκαμε και εμείς και θέσαμε το ερώτημα γιατί να μην απολαμβάνουμε τον έρωτα και να ζούμε την σεξουαλικότητα μας οπως και οταν θελουμε;

Η σεξουαλικότητα είναι μια ιδιαίτερα σύνθετη και πολύπλοκη πλευρά της ζωής, την οποία πολλοί από μας δεν αναγνωρίζουμε σε όλης της την έκταση. Ως αποτέλεσμα έχουμε καταπιεσμένες επιθυμίες, συναισθήματα ντροπής και έντονο άγχος.

Μπορούμε να νιώθουμε άνετα για το σεξ, να απαλλαχτούμε από προκαταλήψεις και λανθάνουσες απόψεις, να σταματήσουμε να κρυβόμαστε από τον εαυτό μας και να μιλάμε άνετα με τον σύντροφό μας χωρίς να φοβόμαστε ή να νιώθουμε ντροπή και να ζήσουμε μια πλήρη σεξουαλική ζωή.

Γιατί τα sextoys να μη βγούνε από την βρώμικη γωνιά και να μην έρθουν στην επικρατούσα τάση της κοινωνίας μακριά από άσχημα ερωτικά καταστήματα και προϊόντα αμφιβόλου ποιότητας; Σε ένα σύγχρονο αισθητικό ηλεκτρονικό κατάστημα με υψηλής ποιότητας προϊόντα φτιαγμένο με πολύ αγάπη , κομψο στυλ και ζωντανό.

Θέλουμε να ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να επενδύσουν παλι περισσότερο χρόνο στη σχέση τους, αλλά και στις προσωπικές τους ανάγκες σε μία συχνά ταραχώδη καθημερινή ζωή. Και να τους προωθήσουμε σε μια πιο ανοιχτή προσέγγιση της δικής τους σεξουαλικότητας.

Βρείτε το ιδανικό σας sex toy, απογειωστε τις αισθήσεις σας και ανακαλύψτε πάλι την επιθυμία και το πάθος.

Απελευθερωθείτε από τα ταμπού και αρχίστε να απολαμβάνετε.

Σήμερα θέλουμε να αγαπηθούμε αλλιώς. Με ερωτικά αξεσουάρ υψηλής ποιότητας, με μοντέρνα εσώρουχα και πολλά άλλα που χωράνε σε κάθε ανοιχτό και μοντέρνο τρόπο ζωής. Ολα απενοχοποιημένα και μοναδικά όπως κι εσεις.

Ας αλλάξουμε λοιπόν τρόπο ζωής ήρθε η ώρα να ζήσουμε την σεξουαλικότητα μας και να την επεκτείνουμε γιατί τα Lovebirds σημαίνουν ερωτας, αγάπη, χαρά και ικανοποίηση με το σώμα μας.

Γιατί μια ζωή γεμάτη χαρά σεξουαλικότητα μας βοηθάει σε μία ισορροπημένη ζωή σε όλους τους τομείς.

Τα Lovebirds ηρθαν λοιπόν να φέρουμε στη ζωή σας ερωτικά αξεσουάρ που χωράνε σε κάθε ανοιχτό και μοντέρνο τρόπο ζωής, σε μοντέρνο στυλ και άψογη ποιότητα

 

Νιώστε άνετα για το σεξ, απαλλαχτείτε από προκαταλήψεις και λανθασμένες απόψεις , σταματήστε να κρύβεστε από τον εαυτό σας και αρχίστε να μιλάτε άνετα με το σύντροφό σας χωρίς να φοβόσαστε η να νιώθετε ντροπή και ζήστε μια πλήρη σεξουαλική ζωή.

Μόνο αν ξεμπλοκάρετε τον εαυτό σας Θα απολαύσετε πραγματικά το σεξ και την επαφή σε πρωτόγνωρα επίπεδα!

 

Ανακάλυψε την πραγματική σου σεξουαλικότητα, απελευθέρωσε τη φαντασία σου και ζήσε όσα δεν τόλμησες μέχρι τώρα!

Ανανέωσε την ερωτική σου ζωή με τον σύντροφό σου και ανακάλυψε τον δικό σου σεξουαλικό χαρακτήρα.

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!