Προσοχή! Τα cookies χρησιμοποιούνται σε αυτόν τον ιστότοπο για να παρέχουν την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αν συνεχίσετε, υποθέτουμε ότι συμφωνείτε να λαμβάνετε cookies από αυτόν τον ιστότοπο. OK

Πληρωμές & Αποστολές

Τρόποι πληρωμής

 

Η καταβολή του τιμήματος της παραγγελίας πραγματοποιείται
  • είτε με χρέωση της πιστωτικής
  • είτε με αντικαταβολή, όπου έχετε τη δυνατότητα να πληρώσετε το αντίτιμο των αγορών σας στο μεταφορέα. Το κόστος αντικαταβολής, συμπεριλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής
  • είτε μέσω προπληρωμένης κάρτας σου,
  • είτε μέσω της ασφαλούς υπηρεσίας πληρωμής μέσω διαδικτύου της PayPal,
  • είτε με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της τράπεζας Πειραιως με αριθμό λογαριασμού 5216-096254-351 , IBAN GR11 0172 2160 0052 1609 6254 351 δικαιουχος Sales Net OE , όπου τα έξοδα εμβάσματος επιβαρύνουν εξ’ ολοκλήρου τον καταθέτη.

Η παραγγελία σας θα είναι σε κατάσταση αναμονής μέχρι την επιβεβαίωση της τράπεζας ότι το ποσό έχει κατατεθεί. Συνήθως ο χρόνος αναμονής για τη λήψη επιβεβαίωσης είναι μέχρι 3 εργάσιμες ημέρες. Για τη διευκόλυνση της διαδικασίας, παρακαλούμε να μας στείλετε ένα αντίγραφο του καταθετηρίου μαζί με τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@lovebirds.gr. Εναλλακτικά, μπορείτε να μας στείλετε την ημερομηνία, τη τράπεζα, και την αιτιολογία κατάθεσης, μαζί με τον αριθμό παραγγελίας, το ονοματεπώνυμό σας και ένα τηλέφωνο στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση. Σε περίπτωση μη κατάθεσης εντός 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί.

Αποδεκτές κάρτες είναι Visa, MasterCard, Maestro.

Αποδεκτές κάρτες είναι εκείνες που εμφανίζονται ως δυνατότητα επιλογής στο σύστημα ηλεκτρονικής παραγγελίας. 

Στη φόρμα παραγγελίας θα πρέπει να συμπληρώσετε τα ζητούμενα και απαιτούμενα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, για τα οποία υπεύθυνος ως προς την ορθή καταγραφή και την αλήθεια αυτών είναι ο δικαιούχος αυτής.

H εταιρία δεν δέχεται παραγγελίες με πληρωμές σε δόσεις.

Η χρέωση πραγματοποιείται εφόσον προηγηθεί έλεγχος της εγκυρότητας και πιστοποίηση των στοιχείων καθώς και το διαθέσιμο υπόλοιπο.

Σε περίπτωση απόρριψης της εν λόγω συναλλαγής από την αρμόδια Τράπεζα ή το σχετικό δίκτυο, η αγορά δεν πραγματοποιείται.

Δεν επιτρέπεται η χρήση πιστωτικής κάρτας τρίτου προσώπου.

Η Εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση μη νόμιμης χρήσης πιστωτικών καρτών.

Οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται σε ασφαλές κρυπτογραφημένο περιβάλλον της Τράπεζας, σε περιβάλλον εκτός του site www.lovebirds.gr

Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της παραγγελίας εξαιτίας μη επιτυχούς χρέωσης της πιστωτικής κάρτας από την τράπεζα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ώστε να δρομολογηθεί η παραγγελία σας με διαφορετικό τρόπο πληρωμής.

Για την αγορά μέσω PayPal, η μεταφορά στη σελίδα της PayPal είναι απαραίτητη για τη συμπλήρωση των στοιχείων του λογαριασμού.

Όλες μας οι τιμές περιλαμβάνουν 24% ΦΠΑ.

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδος με συνεργαζόμενη εταιρία Courier.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας , η αποστολή πραγματοποιείται σε 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.  (Εκτός αν υπάρχει διαφορετική ένδειξη στη σελίδα του προϊόντος.)

Οι λεπτομέρειες αποστολής και οι πληροφορίες παρακολούθησης της παραγγελίας σας θα σας αποσταλούν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που δηλώσατε κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής σας.

 

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) στον τόπο που έχετε υποδείξει στο βήμα “Παράδοση”, κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας.

Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Κυριακής, αργιών και ημέρες γενικών απεργιών.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα lovebirds.gr  παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα.

Το lovebirds.gr  δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

Η παραγγελία σας μπορεί να αποσταλεί μόνο στα στοιχεία που έχετε δώσει.

 

Όλες οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή) και ώρες (10:00-16:00), με την εξαίρεση των επίσημων ημερών αργίας. Να σημειωθεί ότι παραγγελίες οι οποίες καταχωρούνται μεταξύ Παρασκευής 12:00 μ.μ. και Δευτέρας 08:00 π.μ. θα εκτελούνται τη Δευτέρα το πρωί.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

 

ΕΛΛΑΔΑ: Το κόστος των μεταφορικών είναι 3,99€ και η αντικαταβολή 3€ ανά αποστολή (για δέματα εως 2 kg). 

ΚΥΠΡΟΣ: Το κόστος των μεταφορικών είναι 19,50€ (για δέματα εως 2 kg). 

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ: Το κόστος των μεταφορικών είναι 9,99€ (για δέματα εως 2 kg). 

ΕΥΡΩΠΗ: Το κόστος των μεταφορικών είναι 28,99€ (για δέματα εως 1.5 kg). 

 

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ. 

Ο παραπάνω κατάλογος είναι ενδεικτικός και ενδέχεται να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις σε εξαιρετικά ογκώδη αντικείμενα. Θα πληροφορηθείτε για το ακριβές κόστος των μεταφορικών κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Εάν η χώρα προς την οποία αποστέλλονται και παραδίδονται τα προϊόντα, βρίσκεται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα να κληθείτε να καταβάλετε τελωνειακούς δασμούς ή/και άλλες επιβαρύνσεις από τις αρμόδιες Αρχές. Η lovebirds.gr  δεν μπορεί με κανένα τρόπο να ελέγξει τις χρεώσεις αυτές και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ενημερώσει τους Πελάτες για το σχετικό κόστος. Οι Πελάτες βαρύνονται στις περιπτώσεις αυτές με τα σχετικά έξοδα. Η lovebirds.gr δεν φέρει καμία ευθύνη ούτε υπέχει οποιαδήποτε υποχρέωση κάλυψης ή αποκατάστασης των δαπανών αυτών.

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εισάγετε το email σας για να λαμβάνετε τις προσφορές και τα νέα μας!